Toen de inspiratie kwam…
Enige tijd geleden voelde ik me sterk naar mijn piano toegetrokken. Bij de piano lag Een Cursus in Wonderen* open op een bladzijde van het werkboek en binnen een half uur had ik ineens een nummer geschreven met tekst enkel afkomstig van de Cursus. De volgende dag gebeurde precies hetzelfde en zo had ik ineens binnen twee weken 16 nummers, met teksten allemaal afkomstig van een Cursus in Wonderen.

Als liefde zingen kon…
De nummers zijn ontzettend helend, krachtig en meditatief. Ze zijn een geweldige ondersteuning voor mensen die Een Cursus in Wonderen bestuderen of onderwijzen, maar zeker ook voor mensen die daar nog nooit van gehoord hebben maar er gewoon van houden om geraakt te worden door mooie en ‘upliftende’ muziek. Ik heb een tijd lang niks met de nummers gedaan (behalve twee optredens bij lezingingen van Cursus in Wonderen docent David Hoffmeister en vertaler van de Cursus Willem Glaudemans). Nu voel ik echter sterk dat ik de nummers echt met de rest van de wereld moet delen. Er zit té veel licht in om het alleen voor mijzelf te houden

Word sponsor!
Je kunt mij helpen deze CD op te nemen door te doneren. In ruil voor jullie donaties kun je een tegenprestatie krijgen. Zo krijg je bij een donatie van 25 euro bijvoorbeeld een gesigneerd exemplaar van The Light Has Come ontvangen zodra deze is opgenomen.

Klik hier om te doneren!
Ik wil je alvast ontzettend erg bedanken. Moge mijn liedjes nog heel veel licht in de duisternis brengen!

*Een Cursus in Wonderen is een spirituele leerweg die je helpt om je innerlijke leraar te vinden. De wonderen die de Cursus onderwijst, zijn uitdrukkingen van liefde die gepaard gaan met veranderingen in waarneming, waardoor we de wereld door de ogen van liefde in plaats van angst zien.