Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Verlichtingsdag (Live event)

February 26 @ 09:00 - 17:00

Verbinden van het licht

De huidige tijd is voor velen pittig. De toon in de wereld om ons heen, de angst, het oordeel. Het zijn donkere tijden. Ik mocht veel lieve cliënten begeleiden hierin hun weg te vinden, maar ik merkte ook dat velen, ikzelf niet uitgezonderd, moeite hebben stevig in zichzelf en de wereld geankerd te blijven. Meer dan ooit voelde ik de noodzaak iets te doen om hoop, liefde en inspiratie te geven aan anderen. Hoop op lichtere tijden. Daar wilde ik iets aan bijdragen. Een idee was geboren; ik organiseer een Verlichtingsdag!

Het moet wel een bijeenkomst worden voor íedereen die op dit moment wel wat licht op de weg kan gebruiken. En ik wilde dat de bijeenkomst opgeluisterd zou worden door Willem Glaudemans. Een mentor én belangrijke inspiratiebron voor mij. Iemand die met zijn gedachtegoed over ‘een nieuwe wereld’ een licht is op mijn weg. Een gelijkgestemde. En juist het heilzame effect daarvan op mij, wil ik met de Verlichtingsdag ook toegankelijk maken voor jou. Vooralsnog lijkt een dergelijke live bijeenkomst de bedoeling. Ik vond een geschikte locatie, Willem zei ‘ja’ én ook zangeres Neda Boin wilde haar muzikale licht inbrengen op deze bijzondere dag. Allen zetten zich tegen een vriendelijk tarief in, waardoor ik jou voor een toegankelijke prijs kan uitnodigen.

Er zijn op dit moment – en onder de huidige richtlijnen – nog zo’n 25 plaatsen beschikbaar.

Jij bent van harte uitgenodigd!

Wat?

Verlichtingsdag met als thema ‘Verbinden van het licht’

Wanneer?

Zaterdag 26 februari 2022

Inloop vanaf 09:00 uur.
Start om 09:30 tot 17:00 uur.

Waar?

Kloosterhotel ZIN, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught

Inhoud?

De Verlichtingsdag staat in het teken van liefdevolle verbinding van het licht dat in ons allen is. Willem Glaudemans neemt ons in de ochtend mee in zijn visie op de ‘nieuwe wereld’ en reikt ons handvatten aan om op de donkere dagen daaraan voorafgaand onze weg te vinden en ons licht brandend te houden. Er is daarbij veel ruimte voor vragen en interactie.

Na de geheel verzorgde lunch, begeleidt Willem in de middag een interactief workshopdeel waarbij we de aangereikte handvatten – waaronder vergeving – leren toepassen in de praktijk.

Vervolgens neemt Neda Boin ons mee in de bevrijdende en verlichtende kracht van muziek. We willen je inspireren en liefdevol omhullen. Dat doen we door een combinatie van muziek, verhaal én een ware ‘zegen’. We sluiten af met een verbindend samenzijn.

Investering

€ 99,- Dat is inclusief btw, koffie/thee/water, biologische lunch, 2 afsluitende drankjes, een goodiebag én een omhuld en verlicht gevoel van aanstekelijke liefde.

Maatregelen

En dan nog even het onvermijdelijke; de geldende maatregelen omtrent COVID-19. De bijeenkomst is live en we verwachten zo’n 60 gasten. De locatie houdt zich aan de richtlijnen en kan daarbij vooralsnog de eigen – mensgerichte en spirituele – kernwaarden hanteren. Daarmee sluit het ook aan bij de manier waarop ik deze bijeenkomst wil organiseren. Mocht de bijeenkomst onverhoopt toch geen doorgang kunnen vinden door nadere aanscherpingen, dan krijg je jouw geld terug (minus € 1,- voor administratiekosten) óf bied ik je de mogelijkheid van een alternatief.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij je ook graag jouw licht gericht houden op liefde? Kijk je uit naar een verbindende liefdevolle dag met gelijkgestemden? Wil jij Willem Glaudemans én Neda Boin live ervaren? Geef je dan op voor de Verlichtingsdag van 26 februari 2022. Je doet dat door het formulier hieronder in te vullen en je via jouw betaling direct op te geven.

De Verlichtingsdag is een project recht uit mijn ziel en speciaal gericht aan de jouwe. Ik zie je heel graag tijdens de Verlichtingsdag!

Hartelijke groeten,

Désirée Rombouts

Details

Date:
February 26
Time:
09:00 - 17:00
Website:
https://www.aurom.nl/verlichtingsdag/