Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The InnerViewer show #4 ‘De Kracht van het Hart’ (Capelle Aan den IJssel)

September 22 @ 16:00 - 20:30

Het Hart is het meest krachtige verbindende element in ons lichaam en misschien wel de grootste bron van inspiratie. Een fenomeen.
Hoewel veel bekend is over de werking van het hart groeit het verlangen naar meer inzicht in zijn potentie. Spiritueel en wetenschappelijk staat in ieder geval vast dat het hart niet genegeerd kan worden. Het houdt ons in leven. Het betekent leven. Letterlijk!

Maar écht voelen dat je leeft – het bekende gezegde ‘leven vanuit je hart!’ – blijkt nog voor velen een groot mysterie en gemis!
Misschien leef je al lange tijd in de overtuiging dat er meer in zit dan er uit komt? Maar ontbreekt de (juiste) actie?
Ben jij iemand met een groeiende honger naar persoonlijke ontwikkeling? De middelmatigheid zat? Wil jij weer het innerlijk vuur doen oplaaien? Excelleerden in het Doen, van de dingen die je blij maken?
Jij wilt antwoorden op de belangrijkste levensvragen, en zoekt de weg naar binnen, waar het antwoord schuilt. Stress, keuzestrijd, burn-outs, depressie, een ongezonde leefstijl omzeilend… Een weg – rechtstreeks – naar je hart!

Deze show is er op gericht jou te gidsen naar het inner. Waar we nog meer kunnen leren over de werking van het hart, wat we kunnen doen, om echt tot leven en volle bloei te komen!

Gaat je hart sneller kloppen bij het lezen van bovenstaande? Dan is deze speciale hart-editie voor jou! Voor een ieder op zoek naar inspiratie. Dit is de editie waarbij je weet dat het klopt, en de verhalen van onze gasten en bezoekers jou (her)introduceren met wat leven vanuit je hart precies is en inhoudt.

Thema:
‘De Kracht van het Hart”

Host:
Irwin Ment “The INNERviewer”

Gasten:
BAPTIST DE PAPE
De Belgische auteur Baptist de Pape, een voormalige advocaat, die besloot zijn hart te volgen en de initiator werd van internationaal bestseller en film (uit in 80 landen) ‘The Power Of The Heart’ *vertoning en q&a direct na de show!*

HARRIETTE VERWEY
Een Surinaams-Nederlands cardioloog. Bedenker van het permanente steunhart. Eerste zwarte gouverneur van Rotary Zuid-Holland. Zet zich in voor kinderen uit achterstandswijken. Koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

ILISIO & JALEESA
Jong koppel (twintigers). Besloten hun hart te volgen. Lieten alles achter. Vertrokken voor onbepaalde tijd op wereldreis. Na twee jaar reizen en het bezoeken van de mooiste plekken op aarde zijn Ilisio Andrade Gomes en Jaleesa Vallery Dos Santos terug in Nederland en doen hun verhaal!

NEDA BOIN
Singer/songwriter, pianist en messenger of love. Bekend van The Voice Of Holland. Wordt vaak vergeleken met the likes of Alicia Keyes. Reisde al liftend van Groningen naar Zuid Afrika en werkte aan talloze muziekprojecten in (jeugd)gevangenissen. Haar laatste album: The Light Has Come.

EXTRA:
AANSLUITEND VERTONING FILM *THE POWER OF THE HEART* Een sensationeel portret van het hart als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die het verstand ver te boven gaat. Met oa Maya Angelou, Paulo Coehlo, Mark Nepo, Eckart Tolle en Deepak Chopra.

MAALTIJD:
Overheerlijke eet-bewust maaltijd
gepresenteerd door Katinka & We_Love_catering

KAARTEN (incl. filmvertoning + maaltijd):
Early bird: E 17,50 p.p. (t/m 15 aug)
Regular: E 22,50 p.p.
Deur: E 25, – p.p.

LET OP! Er worden opnames gemaakt en vanwege de intieme setting zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

The INNERviewer
Connecting people | Sharing Stories | Changing Lives

Details

Date:
September 22
Time:
16:00 - 20:30
Website:
https://www.facebook.com/events/454728945106311/

Stay updated


Privacy policy | Terms and conditions